POZIV K PLAČILU ČLANARINE

K plačilu članarine vsako leto večkrat pozovemo, kljub temu članarino žal plačuje le od 12% do največ 20% članic in članov. 

Ker so članarine najpomembnejši vir financiranja in je od njih odvisen obstoj društva, vas prosimo, da poravnate letošnjo članarino, pa tudi za pretekla leta, v kolikor jih še niste. 

Letos je to še toliko bolj pomembno, saj je revija Socialna pedagogika s strani edinega financerja ARRS prejela samo 14 % sredstev v primerjavi s preteklimi obdobji financiranja. V preteklosti je prejela 6.398,20 EUR letno, zdaj pa samo še 901,26 EUR letno. 

Financiranje se je zmanjšalo za velik del domačih znanstvenih revij, ki niso uvrščene v določene mednarodne baze, kar je velika škoda za revije, ki izhajajo v slovenskem jeziku, in so namenjene predvsem domači strokovni javnosti. 

Revija bo lahko izhajala v tiskani obliki le, če bo večji del članstva to podprl s plačilom članarine. 

Revijo boste odslej dalje prejemali le tisti, ki boste do 31. 5. 2021 poravnali članarino. 

V kolikor do takrat članarine ne boste poravnali, boste v skladu z 9. členom našega statuta prejeli opomin za plačilo. V primeru, da članarine kljub opominu ne boste poravnali, ne boste več član/ica društva.

Višina članarine je nespremenjena že mnogo let in znaša 24 EUR za zaposlene in 12 EUR za nezaposlene ali za drugo članico/člana Združenja iz istega gospodinjstva.

Združenje za socialno pedagogiko
Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0001 2785 529
BIC banke: HDELSI22
Koda namena: OTHR
Namen: Ime in priimek – 2021

V kolikor se soočate s finančnimi težavami in zneska do 31. 5. ne zmorete poravnati, nam lepo prosim to brez zadržkov sporočite na izvrsni.odbor@zzsp.org.

Iskreno se zahvaljujemo tistim, ki ste članarino za 2021 in za prejšnja leta že poravnali!

V kolikor ne želite več biti član/ica, to nemudoma javite na info@zzsp.org.

 V upanju, da bomo ohranili tiskano socialnopedagoško besedo vas lepo pozdravljamo in vam želimo prijeten preostanek maja.

Trackback from your site.

Pišite nam in povežite se

V ZZSP si želimo čim več komunikacije z in med člani, pa tudi z vsemi ostalimi, zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

  • Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja na določeno temo?
  • Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti ali biti njen nosilec/nosilka?
  • Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani?
  • Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi?
  • Bi nam radi kaj sporočili?

Pišite nam! Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Ali nas poiščite na FB strani in v FB skupini.

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 1 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 1 % delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!