8. KONGRES

KONGRES SE JE PRESELIL NA SPLET

8. kongres socialne pedagogike je bil načrtovan, da bo izveden na Rogli med 15. in 17. 10. 2020. Zaradi COVID razmer smo ga preselili na splet. Ta oblika je za nas nova in zahtevna, vendar pa sta fleksibilnost in iznajdljivost pomembna temelja socialnopedagoškega dela. Te veščine moramo negovati in razvijati ter biti nanje ponosni.

Dovolili smo si izkusiti nekaj novega v novih okvirjih razmišljanja in delovanja.

Tema 8. kongresa socialne pedagogike je bila SKUPNOST V ČASU INDIVIDUALIZMA. Na kongresu smo soustvarjali socialnopedagoško skupnost!

KONGRES V ŠTEVILKAH:

 • 99 prijavljenih udeležencev
 • 3 plenarna predavanja
 • 6 delavnic
 • 33 prispevkov – referatov
 • 1 okrogla miza s 3 prispevki
 • 1 kulturni program – predstava

Zbornik prispevkov si lahko ogledate tukaj.

Cenjene udeleženke in udeleženci,

v imenu izvršnega odbora društva in programsko-organizacijskega odbora kongresa se vam zahvaljujemo za sodelovanje in soustvarjanje vmesnega prostora.

Tea Vukomanović, predsednica ZZSP

Organizacijska ekipa

Programsko-organizacijski odbor kongresa sestavljajo: Darja Barborič Vesel, Saša Borovnik, dr. Bojan Dekleva, Rok Demšar, Helena Grbec, Vesna Hladnik, dr. Andreja Grobelšek, Ines Jaušovec, Hana Košan, Tina Kralj, Simona Lanišek, dr. Karmen Mikek, Alenka Oblak, dr. Špela Razpotnik, Marina Ristić, Katarina Volarič, Tea Vukomanović, Alja Zorman in Nives Železnik.

Organizacijska sekretarka kongresa je Katarina Volarič, pri kateri lahko na elektronskem naslovu kongres@zzsp.org dobite dodatne informacije v zvezi s sprejemanjem prijav in prispevkov, organizacijo in potekom kongresa ter finančnimi obveznostmi.

Kontakt

Organizator: Združenje za socialno pedagogiko

Kardeljeva ploščad 16

1000 Ljubljana

TRR: SI56 6100 0001 2785 529 odprt pri Delavski hranilnici

Elektronski naslov: kongres@zzsp.org

Spletno mesto: www.zzsp.org

Pišite nam in povežite se

V ZZSP si želimo čim več komunikacije z in med člani, pa tudi z vsemi ostalimi, zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

 • Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja na določeno temo?
 • Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti ali biti njen nosilec/nosilka?
 • Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani?
 • Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi?
 • Bi nam radi kaj sporočili?

Pišite nam! Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Ali nas poiščite na FB strani in v FB skupini.

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 1 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 1 % delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!