Zgodovina in razvoj ZZSP

Društvo je bilo ustanovljeno konec leta 1996. V letu 1997 je potekal Pharov projekt, tekom katerega je bila osnovana materialna baza delovanja društva. V tem letu je društvo začelo izdajati tudi revijo Socialna pedagogika, kar je do danes ostala temeljna in najbolj redna dejavnost društva.

Društvo je tekom let organiziralo nekaj znanstvenih kongresov in mednarodnih posvetov, več strokovnih seminarjev, izvajalo projekte prostovoljnega in razvojnega socialno pedagoškega dela in izdajalo poleg revije še druge publikacije. V okviru društva občasno deluje tudi več sekcij.

ZZSP se razvija in raste. Ves čas se skušamo odzivati na potrebe stroke in naših članov ter glede na to razvijati in nadgrajevati naše aktivnosti.

Pišite nam in povežite se

V ZZSP si želimo čim več komunikacije z in med člani, pa tudi z vsemi ostalimi, zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

  • Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja na določeno temo?
  • Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti ali biti njen nosilec/nosilka?
  • Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani?
  • Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi?
  • Bi nam radi kaj sporočili?

Pišite nam! Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Ali nas poiščite na FB strani in v FB skupini.

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 1 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 1 % delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!