Letna skupščina društva

11. 3. 2020 je potekala letna skupščina društva.

To je vedno prijeten dogodek, na katerem se člani (nekateri se me seboj že poznamo, drugi ne), pogovorimo o preteklem delovanju društva in kujemo načrte za naprej. Pregledali smo vsebinsko in finančno poročilo za leto 2019 ter oblikovali in zapisali smernice delovanja v letu 2020.

Pogovarjali smo se tudi o tem, kakšna naj bi bila vloga društva in kaj vse lahko člani za člane ponudimo in organiziramo. Letos smo skušali odgovarjati tudi na vprašanje, kako delovati, da se bodo člani identificirali z društvom, posledično tudi plačali članarino. Žal smo ugotovili, da je članarino za leto 2019 plačalo le 14% članov.

V zavihku “ZZSP”, podzavihku “Dokumenti”, si lahko preberete poročilo o delu društva v letu 2019 in pa smernice za delo v letu 2020.

Trackback from your site.

Pišite nam in povežite se

V ZZSP si želimo čim več komunikacije z in med člani, pa tudi z vsemi ostalimi, zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

  • Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja na določeno temo?
  • Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti ali biti njen nosilec/nosilka?
  • Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani?
  • Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi?
  • Bi nam radi kaj sporočili?

Pišite nam! Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Ali nas poiščite na FB strani in v FB skupini.

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 1 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 1 % delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!