7. KONGRES SOCIALNE PEDAGOGIKE Z MEDNARODNO UDELEŽBO

V ZZSP potekajo intenzivne priprave na 7. slovenski kongres socialne pedagogike z mednarodno udeležbo,

ki bo potekal od 13. do 15. oktobra 2017 v hotelu Planja na Rogli. 

Vabimo vas, da se kongresa udeležite ter da na njem tudi aktivno sodelujete ter prijavite prispevke s področja, ki vas nagovarja in/ali na katerem pridobivate svoje izkušnje.

Vodilna tema tokratnega kongresa je »STIČIŠČA IZKUŠENJ«

Tukaj  si lahko prenesete celotno vabilo, v nadaljevanju pa navajmo nekaj izbranih pomembnih informacij.

 

Na kongres se lahko prijavite na dva načina:

–                     Izpolnjeno in podpisano prijavnico za udeležbo na kongresu s fotokopijo potrdila o plačani kotizaciji s pripisom: Prijava na 7. kongres socialne pedagogike, pošljete na naslov: Združenje za socialno pedagogiko, Kardeljeva ploščad 16, Si-1000 Ljubljana;

–                     Ekransko sliko (sken) izpolnjene in podpisane prijavnice in kopije potrdila o plačani kotizaciji pošljete po elektronski pošti na e-naslov: [email protected].

 Udeleženci brez aktivnega prispevka se sicer lahko na kongres prijavite do 6. 10. 2017, rok plačila kotizacije je 10. 10. 2017Udeleženci z aktivno udeležbo  pa morate svojo udeležbo in prispevek prijaviti najkasneje do 31. 8. 2017. Poleg izpolnjene prijavnice pošljite na elektronski naslov [email protected] še dokument s povzetkom vašega prispevka v slovenskem in angleškem jeziku. Povzetek lahko oddate tudi preko spletnega obrazca.  Rok za plačilo kotizacije je prav tako 31. 8. 2017.

Višina kotizacije se razlikuje glede na to, ali se boste kongresa udeležili z aktivnim prispevkom, odvisno od tega ali ste član ZZSP ter glede na čas plačila kotizacije. Več informacij o višini kotizacije lahko najdete tukaj.

Kotizacijo nakažete na transakcijski račun:

Združenje za socialno pedagogiko, Kardeljeva ploščad 16, Si-1000 Ljubljana

Številka računa: SI56 6100 0001 2785 529, Sklic: 00 20, Namen plačila: 7. kongres kotizacija za ime in priimek.

Upamo, da se jeseni na Rogli srečamo v čim večjem številu!

 

7. KONGRES SOCIALNE PEDAGOGIKE Z MEDNARODNO UDELEŽBO

Dodaj odgovor

Pomakni se na vrh