7. KONGRES SOCIALNE PEDAGOGIKE Z MEDNARODNO UDELEŽBO

V ZZSP potekajo intenzivne priprave na 7. slovenski kongres socialne pedagogike z mednarodno udeležbo,

ki bo potekal od 13. do 15. oktobra 2017 v hotelu Planja na Rogli. 

Vabimo vas, da se kongresa udeležite ter da na njem tudi aktivno sodelujete ter prijavite prispevke s področja, ki vas nagovarja in/ali na katerem pridobivate svoje izkušnje.

Vodilna tema tokratnega kongresa je »STIČIŠČA IZKUŠENJ«

Tukaj  si lahko prenesete celotno vabilo, v nadaljevanju pa navajmo nekaj izbranih pomembnih informacij.

 

Na kongres se lahko prijavite na dva načina:

–                     Izpolnjeno in podpisano prijavnico za udeležbo na kongresu s fotokopijo potrdila o plačani kotizaciji s pripisom: Prijava na 7. kongres socialne pedagogike, pošljete na naslov: Združenje za socialno pedagogiko, Kardeljeva ploščad 16, Si-1000 Ljubljana;

–                     Ekransko sliko (sken) izpolnjene in podpisane prijavnice in kopije potrdila o plačani kotizaciji pošljete po elektronski pošti na e-naslov: kongres@zzsp.org.

 Udeleženci brez aktivnega prispevka se sicer lahko na kongres prijavite do 6. 10. 2017, rok plačila kotizacije je 10. 10. 2017Udeleženci z aktivno udeležbo  pa morate svojo udeležbo in prispevek prijaviti najkasneje do 31. 8. 2017. Poleg izpolnjene prijavnice pošljite na elektronski naslov kongres@zzsp.org še dokument s povzetkom vašega prispevka v slovenskem in angleškem jeziku. Povzetek lahko oddate tudi preko spletnega obrazca.  Rok za plačilo kotizacije je prav tako 31. 8. 2017.

Višina kotizacije se razlikuje glede na to, ali se boste kongresa udeležili z aktivnim prispevkom, odvisno od tega ali ste član ZZSP ter glede na čas plačila kotizacije. Več informacij o višini kotizacije lahko najdete tukaj.

Kotizacijo nakažete na transakcijski račun:

Združenje za socialno pedagogiko, Kardeljeva ploščad 16, Si-1000 Ljubljana

Številka računa: SI56 6100 0001 2785 529, Sklic: 00 20, Namen plačila: 7. kongres kotizacija za ime in priimek.

Upamo, da se jeseni na Rogli srečamo v čim večjem številu!

 

Trackback from your site.

Pišite nam in povežite se

V ZZSP si želimo čim več komunikacije z in med člani, pa tudi z vsemi ostalimi, zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

  • Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja na določeno temo?
  • Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti ali biti njen nosilec/nosilka?
  • Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani?
  • Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi?
  • Bi nam radi kaj sporočili?

Pišite nam! Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Ali nas poiščite na FB strani in v FB skupini.

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 1 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 1 % delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!