DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI ZZSP!

Drage kolegice in kolegi, spoštovani obiskovalci naše prenovljene spletne strani, dobrodošli med nami!

Kar nekaj časa smo se trudili, da ponovno oživimo in ažuriramo našo spletno stran. Pot je bila, kot večina poti v življenju, zavita, polna preprek, nepričakovanih zapletov, seveda pa tudi veselja, novih izkušenj in znanja. Zato smo še toliko bolj veseli, da smo sedaj lahko ponovno z vami tudi v spletnem prostoru.

Iskreno se zahvaljujemo Robiju Pritržniku, ki je  skupaj z dijaki Elektro in računalniške šole ŠC Velenje, v večini pa sam, poskrbel, da je stran, ki je pred nami takšna kot je. Ob tem pa imel še veliko potrpljenja, ne samo za mentorstvo dijakom, ampak tudi nam, ki smo imeli kopico vprašanj, še več želja. Spletna stran je namreč nastala s prostovoljnim delom Robija, dijakov in seveda nas, ki se sproti učimo, kako jo še posodobiti in urediti.

Želimo si, da bi na naši strani dobili vse informacije o nas, o dogajanju v Združenju, predvsem pa, da bi se nam morda tudi zato kdaj pridružili – kot obiskovalec ali pa soustvarjalec življenja in dela v Združenju.

V imenu ekipe ZZSP, ki se trudi, da smo z vami tudi na spletu, vas lepo pozdravljam

Karmen Mikek

predsednica ZZSP.

Trackback from your site.

Pišite nam in povežite se

V ZZSP si želimo čim več komunikacije z in med člani, pa tudi z vsemi ostalimi, zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

  • Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja na določeno temo?
  • Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti ali biti njen nosilec/nosilka?
  • Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani?
  • Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi?
  • Bi nam radi kaj sporočili?

Pišite nam! Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Ali nas poiščite na FB strani in v FB skupini.

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 1 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 1 % delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!