Članstvo

Združenje za socialno pedagogiko je edino stanovsko združenje socialnih pedagogov in socialnih pedagoginj v Sloveniji, ki izdaja edino strokovno in znanstveno revijo s tega področja v našem prostoru.

Več o ZZSP lahko preberete pod zavihkom O ZZSP, na tem mestu pa vabimo vse socialne pedagoginje in pedagoge, ter vse tiste, ki se ukvarjte s socialno pedagoškim delom k včlanitvi v naše Združenje.

Včlanite se tako, da izpolnite pristopno izjavo in nam jo podpisano pošljete na naslov Združenja. članstvo velja do pisnega preklica.

 

PLAČILO ČLANARINE

Članarine članov in članic predstavljajo enega najpomembnejših virov sredstev za delovanje Združenja. Zahvaljujemo se vsem, ki ste v preteklem letu poravnali naročnino. Vse članice in člane pa naprošamo, da poravnate članarino tudi za tekoče leto.

Na občnem zboru smo se dogovorili, da članarina za leto 2018 ostaja enaka kot v preteklem letu, in sicer 24 EUR za diplomirane/zaposlene članice in člane Združenja in 12 EUR za študentke in študente, drugo članico ali člana Združenja iz istega gospodinjstva ali brezposelne.

Prosimo vas, da članarino za leto 2018 (in za pretekla leta, če tega še niste storili) poravnate na TRR – SI56610000012785529.

Ostali podatki, ki jih boste potrebovali za plačilo:

Združenje za socialno pedagogiko

Kardeljeva ploščad 16

1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0001 2785 529

BIC banke: HDELSI22

Koda namena: OTHR

Namen: Ime in priimek – 2018

Hvala vsem, ki ste članarino za 2018 do sedaj že poravnali.

Pišite nam

V ZZSP si želimo čim več komunikacije  z in med člani pa tudi z vsemi ostalimi zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja iz določene teme? Pišite nam!

Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti, ali biti njen nosilec/nosilka? Pišite nam!

Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani? Pišite nam!

Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi? Pišite nam!

Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 0,5 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 0,5% delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!