Študentska sekcija

Študentska sekcija ZZSP je bila ustanovljena na občnem zboru 24. 3. 2017.

Člani/ce smo se srečali na nekaj sestankih, kjer smo se pogovarjali o načrtih, smernicah in začetkih delovanja. Dogovorile/i smo se, da bomo organizirali predstavitev sekcije v avli Pedagoške fakultete v Ljubljani (PEF), kjer smo postavile/i stojnico, organizirale manjšo nagradno igro in pozvale obiskovalke/ce k risanju mogočega logotipa. Obiskalo nas je veliko študentk in študentov, kot tudi zaposlenih. Nekatere članice so tudi aktivno sodelovale pri izvedbi kongresa kot tehnična pomoč, hkrati pa so svoje izkušnje in znanje pokazale tudi kot soavtorice prispevkov.

Pišite nam

V ZZSP si želimo čim več komunikacije  z in med člani pa tudi z vsemi ostalimi zainteresiranimi za socialno pedagoške teme.

Bi se morda z veseljem udeležili kakšnega izobraževanja iz določene teme? Pišite nam!

Bi se želeli vključiti v katero od aktivnosti, ali biti njen nosilec/nosilka? Pišite nam!

Pogrešate kakšno vsebino v biltenu ali na spletni strani? Pišite nam!

Imate mnenje o kakšni temi, ki zadeva socialno pedagogiko, in bi ga radi podelili z ostalimi? Pišite nam!

Poštni predal, kjer pričakujemo vašo pošto: info@zzsp.org

Donacija dohodnine

Državljani imamo sorazmerno malo nadzora nad porabo denarja, ki ga vplačamo v državno blagajno v obliki davkov. Vsak, ki oddaja dohodninsko napoved v Sloveniji, pa ima po zakonodaji možnost, da usmerja 0,5 % dohodnine tako, kot želi sam.

Na člane in vse, ki spremljate naše delo, se obračamo s prošnjo, da nam podarite svoj 0,5% delež dohodnine, kot vam to omogoča država. To lahko storite tako, da izpolnete obrazec (ali namero sporočite preko sistema eDavki) in ga posredujete davčnemu uradu.

Za izpolnjevanje potrebujete naslednje podatke: Združenje za socialno pedagogiko, davčna številka 57411832 in delež dohodnine, ki ga želite nameniti.

Hvala!